36. Papučki jaglaci 2018.

36. Papučki jaglaci 2018.

Poštovane planinarke i planinari, ljubitelji planina i prirode,

ovogodišnji 36. Papučki jaglaci održavaju se u nedjelju, 18. ožujka 2018. godine. Okupljanje je od 8.00 sati kod Planinarskog doma „Lapjak“ u Velikoj, a polazak na izlet je oko 9.00 sati.
Autobusi, bez obzira na veličinu, količinu i broj sjedala, mogu se parkirati kod crkve u Velikoj, a od crkve do planinarskog doma „Lapjak“ ima cca. 5 minuta pješice za ići.
Na ovoj tradicionalnoj planinarskoj manifestaciji organiziramo 5 staza, besplatno pecivo i čaj za sve sudionike, a nakon povratka s Papuka hranu i piće po povoljnim cijenama te glazbeni program.

Na manifestaciji prošle godine je sudjelovalo preko 3000 posjetitelja iz 80 raznih udruga, od planinarskih udruga, preko izviđača, sportskih udruga do učenika osnovnih škola.
Uz vaše odlično zdravlje i raspoloženje, fizičku kondiciju, kvalitetne planinarske cipele, i odgovarajuću planinarsku odjeću u odnosu na meteo-prilike, ruksak, štapove i ostalu opremu članovi HPD-a „Sokolovac“ Požega i suorganizatori: Općina Velika i Park prirode Papuk, ljubazno Vas očekuju i dočekuju.
Kako zbog prirodnih ljepota i značajnih krajobraza Papuk svake godine pohodi sve više posjetitelja iz cijele Hrvatske i inozemstva, ovim putem sve vas srdačno pozivamo da dođete na ovu tradicionalnu planinarsku manifestaciju te Vam upućujemo srdačne planinarske pozdrave.

Članice i članovi HPD-a „Sokolovac“ Požega

Pratite nas na našoj Facebook stranici i na web stranici: https://www.hpd-sokolovac.hr/

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll Up