Održana 35. HPS-ova redovita izborna skupština

Održana 35. HPS-ova redovita izborna skupština

Prethodnog vikenda u hotelu Internacional u Zagrebu održana 35.HPS-ova redovita izborna skupština na kojoj je HPD “Sokolovac” iz Požege aktivno prisustvovalo putem svog delegata člana društva Branka Štivića.
U dijelu završne rasprave predstavnik društava je prisutnim članovima skupštine prenio srdačne pozdrave iz Požege i još jednom pozvao sve da dođu na višednevno događanje pod nazivom Dani Hrvatskih planinara koje će se ove godine održati u Velikoj od 03.-04.lipnja. “Iznimno mi je drago da se dani održavaju u Parku prirode Papuk jer će se planinari tako moći upoznati s onim prirodnim, kulturnim i povijesnim vrijednostima koje su bile razlogom da je planina Papuk danas zaštićeno područje i nalazi se na listi Unescovih Geoparkova” izjavio je predstavnik Društva u Skupštini.
Ujedno je izvijestio da pripreme programa idu svojim tijekom i da osim planinarskog dijela programa odnosno hodanja planinarskim putovima, postoji i bogati popratni društveni program. Uz nekoliko osnovnih tehničkih detalja oko smještaja sudionika, parkiranja i mogućnosti kampiranja poziv je završio stihovima Veličkog kantautora ” dođite u Veliku moju, s nama dočekajte slavonsku zoru”.